Social Icons

.

03 May 2013

Fereastra Spartă de Jeffery Deaver + noutăţi RAO!




Cum te poţi apăra de cel care cunoaşte totul? Lincoln Rhyme este acaparat de un caz transatlantic, când primeşte un telefon neplăcut: vărul său Arthur a fost arestat pentru o crimă cu premeditare. Toate probele spun că el este vinovatul. Iar atât de multe probe nu pot fi false. Sau ar putea? Pe măsură ce Lincoln şi Amelia Sachs investighează, ei descoperă o pânză de păianjen a crimei ţesute de cel mai insidios ucigaş pe care l-au întâlnit vreodată. Un om obsedat de colectarea lucrurilor - de la resturile de pe străzi la detaliile intime despre ceilalţi şi la trofeul suprem: vieţile victimelor sale. Este vorba despre un om care torturează şi ucide, un om deprins cu lame şi pistoale, dar pentru care informaţia este cea mai periculoasă armă.

Cartea poate fi comandată AICI!






Oliver Stone şi Clubul Camel se întorc în cea mai periculoasă aventură de până acum, un război pe două fronturi. Regele cazinourilor, Jerry Bagger din "Colecţionarii", o vânează pe Annabelle Conroy, frumoasa femeie care i-a furat milioane de dolari. Stone şi colegii săi, Reuben, Milton şi Caleb, îşi unesc toate resursele pentru a o proteja pe Annabelle. Însă toată priceperea lor s-ar putea să nu fie de ajuns când un nou duşman de moarte ridică pânza de pe trecutul misterios al lui Stone. Ameninţarea lui Bagger păleşte în comparaţie cu pericolul reprezentat de noul venit, Harrz Finn. Aparent un familist obişnuit, Finn a ucis deja doi oameni şi are alte ţinte în vizor. Când Finn îşi îndreaptă atacul împotriva lui Stone, motivul pentru care o face va fi cu adevărat şocant şi-i va determina pe cititori să-şi reconsidere convingerile despre bine şi rău. Pe măsură ce oamenii cad morţi şi instituţiile se prăbusesc, acţiunea se avântă spre un final tulburător care-i va schimba pe supravieţuitorii acestei poveşti explozive pentru totdeauna.

Cartea poate fi comandată AICI!

 

                             

Într-un târguşor uitat de lume, hangiul Kote duce un trai searbăd, învăluit de întreita tăcere a Pietrei de Hotar. Lucrurile se schimbă însă când la han îşi face apariţia Cronicarul, un învăţat hotărât să scoată la lumină trecutul misterios al hangiului. Căci Kote este nimeni altul decât Kvothe, cel mai mare (anti?)erou al vremii sale, alchimist priceput, ibovnic iscusit şi muzician desăvârşit,Kvoth Neînsângeratul, Kvothe Ucigaşul-de-Regi. Dornic să lămurească adevărul din spatele propriei legende, Kvothe îşi deapănă povestea, de la copilăria într-o trupă de artişti ambulanţi şi aniide mizerie petrecuţi ca orfan pe străzile unui oraş înţesat de primejdii până la nemaipomenitele peripeţii ca învăţăcel la marea Universitate, locul unde ştiinţa se împleteşte cu magia. Iar, dincolo de toate pluteşte o abia-ghicită ameninţare... Marcând debutul literar al lui Patrick Rothfuss, "Numele vântului" este mai mult decât un roman fantasy: bildungsroman, satiră academică şi poveste de dragoste, cartea va captiva imaginaţia cititorilor de toate vârstele.

Cartea poate fi comandată AICI!




Silmarillion - o îngemănare uluitoare de mit şi epos, care premerge trilogia Stăpânul Inelelor. Aceasta este istorisirea răzvrătirii elfilor, făurarii inelelor puterii, împotriva stăpânului întunericului, Morgoth, şi a războiului crunt care a însângerat primul ev al Pământului de Mijloc. Un mit al creaţiei de o frumuseţe unică... Magnific! - Washington Post Silmarillion "îţi impune comparaţia cu mitologiile antice şi, pe alocuri, se ridică la înălţimea adevăratelor mituri". - Financial Times Silmarilii sunt cele trei giuvaieuri create de Feanor. Sauron a creat unul singur: inelul suprem, inelul stăpân, cel pe care îl descoperă hobbitul şi luptă pentru a-l distruge vitejii strânşi în jurul stăpânului inelului. În Silmarillion este redată istoria antică a Pământului de Mijloc, mitologia apariţiei lui şi a popoarelor care-l locuiesc.

Cartea poate fi comandată AICI!





Dacă "Jocul cu mărgele de sticlă" adună într-un punct de altitudine maximă toate liniile directoare ale operei lui Hesse, aşa cum arcadele ogivale converg spre creştetul bolţii de catedrală gotică, această operă în ansamblul ei realizează ea însăşi o sinteză originală, în literatura germană şi universală, a numeroase şi diverse tendinţe, orientări şi modalităţi literare. Clasicismul armonios şi echilibrat se interferează cu romantismul avântat şi patetic, ambele au numeroase puncte de tangenţă cu realismul şi nu se refuză contactului înnoitor cu expresionismul şi suprarealismul. Motive, tipologii, procedee, mijloace de expresie aparent ireconciliabile celebrează în scrisul lui Hermann Hesse întâlniri amicale, ca pentru a demonstra că nimic nu este inutil şi pe deplin perisabil în experienţa creatoare a secolelor.

Cartea poate fi comandată AICI!




No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates