Social Icons

.

23 March 2014

Recenzie: Helix (serial 2014)





    O echipă de cercetători este trimisă în Antarctica la o bază de cercetare. Ajunşi acolo căpitanul echipei Alan îşi găseşte fratele într-o stare de degradare foarte avansată, acesta fiind infectat de un virus necunoscut. Lucrurile iau o turnură deloc plăcută atunci când acesta reuşeşete să scape şi să atace alţi oameni din interiorul bazei. Situaţia scapă de sub control, iar echipa trebuie să lucreze rapid pentru a detecta originea virusului. Doctorul Hatake cel care le-a cerut ajutorul se pare că nu le oferă transparenţa de care ar fi nevoie, iar Alan începe să devină confuz şi iritat de încăpăţânarea doctorului de a păstra secrete importante care i-ar putea ajuta să dezlege misterul.








    Nimeni nu este ceea ce pare, fiecare ascunde secrete care pot afecta întreaga oamenire. Dacă virusul scapă şi se răspândeşte populaţia este condamnată. Vedeţi voi nu avem de-a face cu un simplu virus ci cu unul care poate prelua controlul asupra corpului infectat, ca şi cum ar fi viu. Când Peter este prins după ce infectează mai multe persoane, Sarah unul dintre membrii echipei descoperă un mod prin care să-i testeze pe cei infectaţi. Pe baza acestui test Alan reuşeşte să-i identifice pe cei purtători (vectori!) aşa cum sunt numiţi şi stabileşte cu Doctorul Hatake să folosească un întreg etaj  pentru izolarea acestora. Acesta acceptă, iar împreună cu ceilalţi membrii ai echipei reuşeşete să-i închidă pe cei contaminaţi. Toate bune şi frumoase până când una dintre persoanele infectate reuşeşete să scape şi începe să atace oamenii. Panica se răspândeşte rapid şi fiecare încearcă să scape. Aceasta va fi omorâtă de Alan, care va regreta enorm gestul săvârşit. Din nefericire întâmplarea petrecută duce la aflare adevărului în legătură cu starea de sănătate a fostei sale soţii Julia, care se pare că fusese infectată. Aceasta rămâne în carantină, dar îşi dă seama de un lucru teribil şi încearcă să-şi avertizeze echipa. Toate legăturile cad pentru că cineva sabotează sistemul!



    Un serial incitat şi plin de acţiune, care poate creea dependenţă. Vi-l recomand cu drag eu nu mă pot opri din vizionat am ajuns la episodul 4 şi nu cred că o să mă opresc până nu-l văd pe tot.




Nota mea 5/5


No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates