Social Icons

.

30 July 2014

Cărţi ecranizate în 2014 #3




Cartea care stă la baza filmului:

Traducere realizată de mine:

    Ignatius Perrish şi-a petrecut noaptea bând şi făcând lucruri oribile. S-a trezit a doua zi dimineaţă cu o mahmureală teribilă şi o durere de cap enervantă...şi o pereche de coarne crescute din tâmple.
    La început Ig a crezut că acestea sunt doar o halucinaţie, produsul unei minţi distruse de furie şi durere. El şi-a petrecut ultimul an în singurătatea propriului purgatoriu, urmărind moartea prea iubitei sale, Merrin Williams care a fost violată şi ucisă în circumstanţe încă neelucidate. Dar nu era nimic natural în legătură cu aceste coarne, care erau mult prea reale.
Continuarea descrierii o găsiţi aici.





Cartea care stă la baza filmului:
Traducere realizată de mine:


    Maggie este o fată de 17 ani, care a trecut printr-un an greu. Era deşteaptă şi totul mergea bine, dar apoi mama ei a plecat, iar tatăl ei a intrat în depresie, a absolvit -la limită- iar iubitul ei de aproape trei ani s-a despărţit de ea pentru o bursă de fotbal la colegiu. În ultima vreme ea crede despre viaţă că este important să se agaţe tare de un fir cu tot ceea ce are.

    Apoi îi salvează viaţa lui Caleb şi instant îşi dă seama că este ceva în legătură cu el, care o intrigă. Dar lucrurile se schimbă atunci când se ating, ies scântei. Literalmente.

    Se imprimă unul pe altul, iar ea vede viitoarea lor viaţă împreună ca un flash în faţa ochiilor. Aceasta învaţă că el nu este numai sufletul ei pereche, şi îi poate simţi inima bătând în pieptul ei, dar este o cu totul altă lume cu daruri şi abilităţi de care ea nu ştia că ar putea exista vreodată. Ea însăşi experimentează schimbări supranaturale în ciuda tuturor lucrurilor simţite până atunci, şi are nevoie de atingerea pielii lui pentru a supravieţui.


Continuarea descrierii o găsiţi aici.

Filmul apare în SUA pe 18 Noiembrie 2014!


2 comments:

  1. Primul film pare interesant, as vrea sa-l vad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu abia aştept să apară şi la noi, dacă vor apărea:D.

      Delete

 
 
Blogger Templates