Social Icons

.

02 July 2014

Noi apariţii Editura Litera!





Eve Dallas, celebrul locotenent de poliție din New York, se confruntă cu cel mai grav caz din cariera ei.
Cadavrul unei femei este descoperit întâmplător într-o clădire goală din Manhattan. La prima vedere pare doar un jaf, căci victima, Martha Dickenson, nu este genul de om care să-și facă dușmani. Are o familie fericită și este apreciată în viața profesională, unde face audituri pentru unele dintre cele mai mari firme din oraș. Dar când Eve descoperă sânge la locul crimei, își dă seama că nu jaful a fost mobilul.
Atunci când din biroul Marthei dispar fișiere cu informații confidențiale, Eve începe să pună cap la cap datele și să pornească pe urmele ucigașului. Eve știe că trebuie să-l oprească, dar asta înseamnă să îl atragă ea însăși în capcană.

„J.D. Robb continuă să ne uimească.” Seattle Post-Intelligencer

J.D. Robb este pseudonimul literar al celebrei autoare Nora Roberts. Cele peste 200 de romane de dragoste și de acțiune scrise de ea au fost publicate în 35 de țări și vândute în peste 400 de milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai prolifici și mai apreciați scriitori ai Americii, al treilea autor care a vândut mai mult de un milion de cărți în format Kindle.



Charleston, Carolina de Sud... un oraș plictisitor în aparență, care ascunde însă povești tulburătoare și secrete greu de imaginat.
Când afaceristul Lute Pettijohn, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din oraș, este omorât în hotelul pe care-l deținea, poliția nu duce lipsă de suspecți. Pettijohn avusese mulți dușmani. În aceeași după-amiază în care are loc crima, procurorul Hammond Cross întâlnește întâmplător o femeie misterioasă, care refuză să-și divulge numele. După ce își petrece noaptea cu ea în cabana lui, femeia dispare. Ulterior, este identificată, devenind unul dintre principalii suspecți de crimă: Alex Ladd, psiholog respectat. Cazul îi este încredințat chiar lui Hammond, iar acesta se trezește prins într-o dilemă etică – să mărturisească sau nu că alibiul femeii misterioase este chiar el?

„Un labirint de emoții puternice și personaje surprinzătoare.“ Publishers Weekly

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates