Social Icons

.

12 November 2014

Recenzie: Perfect (Micuţele mincinoase vol. 3) de Sara Shepard

Titlu:Perfect
Autor:Sara Shepard
Nr de pagini:352
Editura:LEDA
An aparitie:2011
Comanda: AICI
Punctaj:5/5

Prezentare: Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

ÎN ROSEWOOD, PENNSYLVANIA, PATRU FETE APARENT PERFECTE NU SUNT NICI PE DEPARTE ATÂT DE PERFECTE PE CÂT PAR…

Aria nu-i poate rezista interzisului ei fost. Hanna e la un pas să-şi piardă cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să-şi pună mâinile pe orice i-ar aparţine surorii ei.

Norocul meu! Le cunosc pe aceste micuţe mincinoase mai bine decât se cunosc ele însele. Dar mi-e greu să păstrez toate secretele lor doar pentru mine. Aşa că ar fi bine ca ele să facă numai ce le spun eu… sau altfel…


Recenzie: Volumul trei te lasă fără cuvinte. Aria se combină cu iubitul Hannei, astfel încât aceasta o urăşte, Spencer se culcă cu Wren, apoi acesta se desparte de ea, iar Emily o sărută pe Maya, un sărut care o intrigă foarte tare şi o derutează şi mai mult.

Of,of,of! Micuţele noastre mincinoase sunt puse în niţte situaţii foarte interesante. Aria nu-l poate uita pe Ezra oricât de mult ar încerca, Hanna îl cunoaşte pe Lucas ( care nu seamană nici pe departe cu personajul din serial ), care încet încet îi captează atenţia. Emily vrea să o uite pe Maya şi încearcă să-l folosească pe Toby pentru asta, iar Spencer crede ca este posibil ca ea sa o fi omorât pe Alison.

Cu ce îl avea Alison la mână pe Toby? Şi de ce acesta s-a sinucis?

Aflaţi in volumul 3 din Micuţele mincinoase. Tot ce se întâmplă este departe de a fi P-E-R-F-E-C-T!



No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates