Social Icons

.

07 August 2016

Jocuri de societate!



Astăzi vreau să vă propun o altfel de postare, o postare despre jocurile de societate. Unul dintre aceste jocuri este faimosul Catan, sper că ați avut ocazia să-l jucați este extrem de interesant, dacă ai și colegi pe măsură care să-ți facă față. Vă las mai jos câteva informații despre Catan și sper să-i dați o șansă când veți avea ocazia eu îl joc mereu cu drag când mă întâlnesc cu prietenii.




Este cel mai popular joc de societate al ultimilor 20 de ani, atrăgând milioane de fani din întreaga lume.

CATAN ...

...este numită insula pe care tu şi prietenii tăi aţi descoperit-o. Sunteţi primii locuitori. Sunt cons­truite aşezări, apoi drumuri. Materiile prime (re­sursele) ajung de la sate la oraşe prin intermediul comerţului. Uneori există lut din abundenţă, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilităţi pentru tine şi pentru ceilalţi colonişti. În curând va fi aglomeraţie pe insulă - competiţia pentru terenuri, materii prime şi putere începe. În final este clar - va ramâne doar un conducător al insulei CATAN.








Extindeţi „Coloniştii din Catan“ cu 5 noi scenarii, în 4 variante. Pentru prima dată, puteţi folosi această extensie pentru a juca şi în cuplu.

Fiind liderul unei caravane, în „Negustori şi barbari“ veţi aproviziona cu marmură şi sticlă cetatea Consiliului Catan. Fiţi pregătiţi pentru atacurile barbarilor pe drumurile nesigure din sălbăticie. Aceste atacuri sunt nimic în comparaţie cu „Invazia barbarilor“. Catanul este atacat din toate părţile. Iar de data aceasta barbarii chiar rămân pe insulă. Trimiteţi cavalerii în luptă şi recuceriţi Catanul! În „Marea caravană“ atrageţi negustorii străini în aşezările voastre şi beneficiaţi de comerţ. În „Râurile din Catan“ urmaţi chemarea aurului, pe când în „Pescarii din Catan“ veţi reuşi în sfârşit să beneficiaţi din plin de zonele de coastă.





Piraţi la orizont!

Navigaţi pe ape necunoscute pentru a coloniza insulele nou descoperite. Vă aşteaptă o călătorie interesantă plină de misiuni palpitante.

Găsiţi şi cuceriţi taberele piraţilor periculoşi! Încărcaţi-vă corăbiile cu peşte şi mirodenii. Cu cât transportaţi mai repede bunuri valoroase Consiliului Catan, cu atât recompensele vor fi mai bogate. Cursa pentru aur şi glorie a început!



Sau pentru cei mai practici dintre noi aveți la dispoziție și această variantă!




Oriunde aţi fi – în tren, în cabană la munte sau la picnic – puteţi avea cutia compactă a jocului legendar CATAN la voi!

Această cutie care vă ocupă foarte puţin spaţiu, vă oferă o hartă de joc variabilă. Drumurile, aşezările şi oraşele sunt în siguranţă pe planşă cu ajutorul sistemului de fixare. Chiar şi zarurile, mulţumită cutiei lor speciale, nu se vor pierde. CATAN compact este practic, se potriveşte la fix în bagaj şi totuşi conţine toate elementele jocului “mare” CATAN.

Conţinut: 1 cutie compactă, 6 zone cu regiuni cu două feţe, 1 cutie cu zaruri, 97 piese de joc, 2 suporturi de cărţi, 134 cărţi de joc, regulamentul.

De următoarele jocuri am auzit, personal nu am avut ocazia să le joc pe toate, dar unele mi-au fost recomandate la rândul meu de alte persoane!



Un nou joc ingenios 3D care te călăuzește în lumea misterioasă a piramidelor. Încearcă-ți norocul, învață să gândești tactic și vei fi primul care ajunge pe vârful piramidei. Strategie și multă distracție pe fiecare treaptă a piramidei. Pentru 2-4 jucători.




Ghici ce sunt eu! Pantomime aduce grădina zoologica în locuința ta, oferind o distracție bestială pentru toată familia. Jucătorii mimeaza diferite animale iar echipa lor trebuie să le ghicească. Acest joc versatil dezvoltă capacitatea de exprimare prin gesturi și mimică, creativitatea, abilitățile artistice și sociale ale copiilor și stimulează spiritul de echipă. Pentru 4-16 jucători.



P.S L-am jucat este absolut hilar eu și prietenii mei nu ne puteam opri din râs când ne venea rândul.
Joc de societate geografic cu exploratori celebri și întrebări tip quiz, pentru 1-4 jucători. Copiii sunt invitați la o expediție de-a lungul întregii planete, în care vor urmări traseele a 12 navigatori celebri și vor descoperi detalii interesante despre viața acestora. Joc original creat după ideea lui I. Nicolau (creatorul legendarului joc „Animale din continente”).

Un joc plin de suspans pentru întreaga familie. Roata norocului este un joc colectiv de strategie, unde norocul joacă un rol important. Scopul jocului este de a câștiga bani, ca apoi, prin buna administrare ai acestora, să cumperi cât mai repede o locuință și să amenajezi o cameră. Câștigătorul va fi acela, care își amenajează primul camera și va aduna primul cel puțin 1000 ron. Pentru 2-6 jucători.

 

Cam acestea sunt recomandările mele puteți intra pe Horus Center pentru mai multe detalii despre aceste jocuri, sau dând click pe imaginea fiecăruia. Sper să aveți ocazia să le jucați, unele nu-și pierd farmecul niciodată.







No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates